19
sep 2018

Det Kongelige Teater Balletskolen Odense søger:

Fagreferent i moderne dans - tidsbegrænset stilling

Det Kongelige Teater Balletskolen søger en fagreferent i moderne dans. Her får du en unik mulighed for at være med til at præge og udvikle vores elevers danseuddannelse.

Som fagreferent i moderne dans får du ansvar for undervisningen i 5.-7. klasse på den moderne danselinje, desuden skal du undervise i moderne dans i 8. og 9. klasse.

Det er vigtigt, at du har solid erfaring med at undervise elever i denne målgruppe og samtidig har en elitær profil og kender til det danske skolesystem. Det er en fordel, hvis du har et nationalt og internationalt netværk og har erfaring med udveksling af dansere.

Det Kongelige Teater Balletskolen Odense er en moderne friskole, der tilbyder en enestående grunduddannelse inden for moderne dans og klassisk ballet i et læringsmiljø, hvor dans, dannelse og boglig uddannelse danser sammen. Vi uddanner børn og unge fra 0. klasse til 4.g. og tilstræber, at undervisningen er på så højt et teknisk og kunstnerisk niveau, at det giver adgang til professionelle danseuddannelser i hele verden.

Vi tilbyder en livlig og dedikeret arbejdsplads med medarbejdere, der brænder for at skabe en kunstnerisk grunduddannelse, hvor alle elever når deres fulde potentiale. Vi tilstræber åbenhed, samarbejde, engagement og arbejdsglæde.

Stillingen er tidsbegrænset, med ansættelse fra 7. januar 2019 indtil 26. juni, med mulighed for forlængelse frem til 1. oktober 2019. For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte kunstnerisk leder Morten Innstrand på mi@kglteater-odense.dk

Ansøgningen sendes til til mi@kglteater-odense.dk senest den 12. oktober 2018.

Vi opfordrer både danske og udenlandske ansøgere til at søge stillingen. Engelsk tale er ikke en hindring, hvis du er den rette kandidat. 

Du får gode ansættelsesforhold og løn efter kvalifikationer.

Seneste nyheder

2019

2018

2017

2016